Home Onze diensten Bevalling

Birth and Breakfast

Een warme gezellige geboortekamer verwelkomt jullie in Viersel

Je wil graag met een vroedvrouw bevallen, het ziekenhuis vind je een te medische of afstandelijke omgeving en een thuisbevalling kan niet om praktische redenen of zie je niet zo zitten, dan bieden wij je de mogelijkheid om in ons geboortehuis in Viersel te bevallen.

Het geboortevertrek is een gezellige, warme ruimte waar je in een geborgen sfeer kan bevallen.

De kamer is in haar zeer gezellige sfeer uitgerust met allerhande faciliteiten om de bevalling zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft ze een elektrisch verstelbaar bed, een speciaal geplaatst bevalbad, een ruime inloopdouche die helemaal in de ruimte geintegreerd is, er zijn zelfs bevaltouwen en een bevalkruk.
Uiteraard is de kamer verder ook nog voorzien van een volledig ingerichte sanitaire cel. En dat alles zo subtiel weggewerkt dat het haast een gewone hotelsuite lijkt te zijn.

Het concept is zeer eenvoudig, als de bevalling zich aankondigt kom je naar het geboortehuis nadat wij telefonisch of na huisbezoek hebben vastgesteld dat je bevalling inderdaad begonnen is.
Na je bevalling krijg je alle tijd om na te genieten en wordt je een ontbijt aangeboden ter afronding. Eenmaal terug thuis komen wij de eerste dagen elke dag bij je op bezoek om de nodige zorgen te verlenen.

De geboortekamer bezoeken? We plannen graag een consultatie in Viersel voor jou en je partner en dan kunnen we jullie een rondleiding geven.

Antwerpsestraat 115 - 2500 Lier | Herentalsebaan 128 - 2240 Viersel | Mechelsesteenweg 147 - 2550 Kontich | 0485/430 560 | info@geboortehuisdezon.be